ЗА НАС

Транс Династи

Транс Династи е българска фирма с многогодишен опит в международен транспорт. Седалището на Фирмата е в гр. Благоевград, България и е специализирана в регионални и международни товарни превози в Европа. Нашата цел е да осигурим на клиентите си индивидуални и изцяло съобразени с нуждите и изискванията им транспортни услуги.

Транс Династи организира и извършва превоз на стоки по внос и износ от България за различни дестинации в Европейския съюз и Балканите. Основните ни Европейски релации са от и до: Великобритания, Германия, Италия, Гърция, Иран, Грузия и Турция.

От началото на 2012 г. фирмата оперира с ЕКМТ/СЕМТ разрешителни.

Фирмата е една от първите български компании регистрирана в платформата за товари и транспорт ТимоКом, както и потребител на Спедитор.НЕТ от самото й съществуване

Фирмата е член на Съюза на международните превозвачи.

Техническо оборудване

Всички автомобили отговарят на последните изисквания за техническо оборудване. Системите за постоянен мониторинг GPS гарантират бърза доставка, безопасност за транспортираните стоки и постоянна информация за местоположението на Вашите товари. Всички наши превози са под покритието на Застраховка (Отговорност на превозвача) съгласно Конвенция CMR.